Skip to main content
Contact: +31(0)24 322 96 47 | Openingstijden: zo 9.30 – 19.00u | ma tm za 8.30 – 19.00u

Tapas restaurant Nijmegen

Home » Tapas restaurant Nijmegen

Een tapas restaurant in hartje Nijmegen
Ben je op zoek naar een tapas restaurant in Nijmegen waar voor iedereen in jouw gezelschap iets lekkers op de kaart staat? Bij café de Blonde Pater kun je vanaf 08.30 terecht voor een heerlijk ontbijt. Wil je liever lunchen of gezellig aan de borrel aan het einde van de dag? Kies uit een groot aantal verschillende heerlijke tapas en deel ze met je vrienden. Food sharing is een gezellige manier om samen te eten en een groot aantal kleinere gerechten te kiezen en te proeven.

Kom naar ons tapas restaurant in Nijmegen!


Ga je voor tapas, pinchos, of liever voor een salade of een lekker broodje? Je hebt een ruime keuze uit het brede aanbod aan gerechten en dranken op onze menukaart. Wij adviseren je uiteraard graag. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten, we zorgen ervoor dat iedereen heerlijk kan eten.

Een feestje of een zakelijke borrel?


Onze locatie in het hart van Nijmegen maakt de Blonde Pater tot een perfecte plek om een borrel, vergadering of een feestje te organiseren. Bel of mail ons gerust, we denken graag met je mee en vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Ons tapas restaurant in Nijmegen is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er eenvoudig in de buurt parkeren. Zo combineer je een etentje in ons tapas restaurant eenvoudig met een dagje shoppen.

Kom langs en geniet van onze dranken en gerechten

Wil je een tapas restaurant in Nijmegen boeken of gewoon binnenlopen en aanschuiven? Geen punt bij café de Blonde Pater! Van de beste barista koffie tot de heerlijkste tapas, borrelhapjes, ontbijt of lunchgerechten: je kunt de hele dag door bij ons terecht. Wil je graag buiten zitten? Ons ruime terras staat voor je klaar! Mail naar info@blondepater.nl of bel naar 024 322 96 47 om te reserveren.