Contact: +31(0)24 322 96 47 | Openingstijden: zo 9.30 – 19.00u | ma tm za 8.30 – 19.00u

Pinchos

Home » Pinchos

Pinchos eten bij een pinchobar, je hoort het steeds vaker, maar wat zijn pinchos nu eigenlijk? Het zijn de tapas van het noordelijke gedeelte van Spanje. Letterlijk betekent het woord in het Spaans ‘een beetje pikken’. Je eet deze hapjes, die voornamelijk in het Baskenland worden geserveerd, dus gezellig samen. Je deelt kleinere schoteltjes en proeft van alles wat. Je kunt op deze manier gezellig een hele avond borrelen en eten.

Gezellig samen pinchos eten in Nijmegen


Wil je gezellig eten met een groep vrienden of collega’s? Of ben je op zoek naar een leuke locatie voor een feestje? Dan kun je een lunch of een borrelavond in onze pinchobar plannen. Bel of mail ons gerust als je bepaalde wensen hebt of iets wilt vragen over onze menukaart of service. Op ons menu vind je een groot aantal verschillende gerechten. Je kunt bij ons al vanaf 08.30 uur terecht. Wil je binnen zitten, of liever op het gezellige, ruime terras? Aan jou de keuze!

Authentiek Spaanse gerechten in onze pinchobar


Wij zijn er zowel voor degenen die houden van echte Spaanse vlees- of visgerechten als voor degenen die liever een dagje geen vlees eten. In onze pinchobar geniet je van de lekkerste, authentieke hapjes. Bestel een aantal verschillende tapas en deel ze met elkaar. Je kunt altijd bijbestellen.

Reserveer een tafel

Pinchos eten bij café de Blonde Pater? Strijk neer op ons terras tijdens een gezellige middag winkelen in Nijmegen, of boek een tafel voor een leuke borrel met vrienden. In onze pinchobar eet je altijd goed! Mail naar info@blondepater.nl of bel ons op 024 322 96 47 indien je wilt reserveren, of als je specifieke wensen hebt voor jouw ontbijt, borrel of lunch!

Adres

Houtstraat 62
6511 JP Nijmegen

Contact

info@blondepater.nl
Tel 024 322 96 47

Openingstijden

zo 9.30 - 19.00u
ma - za 8.30 - 19.00u