Skip to main content
Contact: +31(0)24 322 96 47 | Openingstijden: zo 9.30 – 19.00u | ma tm za 8.30 – 19.00u

Ontbijten in Nijmegen

Home » Ontbijten in Nijmegen

Gezellig ontbijten in Nijmegen, op het terras in de zon of binnen in een sfeervol café, is zeker mogelijk bij Café de Blonde Pater. Dit café is een begrip in Nijmegen en omstreken en biedt een zeer uitgebreide menukaart. Heb je zin in een broodje? Of eet je liever toch iets anders? Ook voor vegetariërs en voor degenen die speciale wensen hebben vanwege allergieën of een dieet zijn er veel uitstekende opties.

Koffie van een barista als je komt ontbijten in Nijmegen

Niets helpt je zo goed wakker te worden als een uitstekende kop koffie. Van een espresso tot een perfecte latte, de getrainde barista‘s van ons café weten het beste uit onze koffiebonen te halen, en dat proef je gegarandeerd! Een wat lichtere latte? Of toch een sterkere cappuccino? We zetten de koffie graag voor je zoals jij dat wilt.

De perfecte locatie voor een ontbijt, lunch of borrel

Wil je met vrienden of collega’s voor het ontbijt afspreken? Of eerst gezellig winkelen in Nijmegen en daarna samen lunchen? Café de Blonde Pater is een perfecte locatie in het hart van Nijmegen. Je kunt ons uitstekend bereiken met het openbaar vervoer, maar ook de auto parkeren is geen punt in de omgeving van Café de Blonde Pater.

Creëer jouw gelegenheid bij ons café

Kom je ontbijten in Nijmegen? Of wil je een gezellige lunch of een borrel organiseren? We denken graag met je mee. Wij kunnen je zowel op het terras als binnen aan tafel ontvangen, en helpen je graag om van je borrel, werklunch of een feestje een succes te maken. Wil je ontbijten in Nijmegen? Je bent van harte welkom bij de Blonde Pater, waar je geniet van de lekkerste ontbijtgerechten. Mail naar info@blondepater.nl of bel naar 024 322 96 47 om te reserveren.