Skip to main content
Contact: +31(0)24 322 96 47 | Openingstijden: zo 9.30 – 19.00u | ma tm za 8.30 – 19.00u

Lunchen in Nijmegen

Home » Lunchen in Nijmegen

Wil je lunchen in een leuke lunchroom in Nijmegen tijdens een middagje shoppen in de winkelstraten van één van de leukste steden in ons land? Café de Blonde Pater is gevestigd op een uitstekende locatie in het centrum van de stad. Het café is gevestigd in twee aan elkaar geschakelde panden en er is een ruim terras. Zo weet je dat er altijd een tafel voor jou en je gezelschap klaarstaat. Wil je zeker zijn van een plek in onze lunchroom om te lunchen in Nijmegen? Reserveren kan altijd!

Lunchen in een gezellig lunchroom in Nijmegen met een uitgebreide keuze aan gerechten

Van een gezonde, smaakvolle salade tot een broodje of heerlijke tapas, op de menukaart van de Blonde Pater staat voor ieder wat wils. Ook het aanbod aan dranken is zeer divers. Heb je allergieën of speciale wensen? Of eet je vegetarisch of veganistisch? Laat het ons vooral weten, zodat we er in onze keuken rekening mee kunnen houden. Samen zorgen we ervoor dat jij samen met vrienden, familie of collega’s geniet van een heerlijke lunch.

Een zakelijke lunch of een feestje organiseren is ook mogelijk

Wil je vergaderen en lunchen combineren in een gezellige lunchroom in Nijmegen? Of wil je een werkborrel of een feestje organiseren? De Blonde Pater heeft een uitstekende locatie voor jouw gezelschap. Uiteraard houden we rekening met jouw voorkeuren en reserveren we voor jou een goede plek. Wil je meer weten over de mogelijkheden om met een (grotere) groep te lunchen in onze lunchroom in Nijmegen? We geven je graag alle informatie die je nodig hebt.

Een uitstekende bereikbaarheid

Wil je lunchen in Nijmegen? Lunchroom De Blonde Pater ligt dicht bij de winkels in het centrum van Nijmegen. Je bereikt ons eenvoudig met het openbaar vervoer. De auto parkeren doe je in een van de omliggende parkeergarages. Heb je zin in een ontbijt, een fris biertje of een uitgebreide lunch? Ontdek onze menukaart en de leuke sfeer van ons café. We weten zeker dat we je terug zullen zien in Café de Blonde Pater! Mail naar info@blondepater.nl of bel naar 024 322 96 47.