Skip to main content
Contact: +31(0)24 322 96 47 | Openingstijden: zo 9.30 – 19.00u | ma tm za 8.30 – 19.00u

Zoek je leuke cafés in Nijmegen? Kom dan zeker langs bij ons!

Home » Leuke cafés Nijmegen

Ons eetcafé in het centrum van Nijmegen is niet zomaar een van de leuke cafés van de stad: bij ons vind je sfeer, gezelligheid en variatie onder één dak. Wij blijven onszelf trainen en weten iedere keer weer geïnspireerd te raken door nieuwe trends en ingrediënten achter de bar en in onze keuken. Hierbij streven we onvermoeibaar naar de allerbeste kwaliteit.

Ons eetcafé in Nijmegen voor jouw ontbijt, lunch of borrel

In ons eetcafé in Nijmegen centrum kun je al vanaf 08.30 uur terecht voor een lekker ontbijt of een heerlijke lunch. Van goed belegde broodjes tot verrassende tapas, snacks, salades en borrelhapjes tot een uitgebreide, aangeklede borrel, wij zorgen ervoor. Heb je een feestje te vieren of wil je iemand in het zonnetje zetten in een van de leuke cafés in Nijmegen? Huur ons café eenvoudig af en gebruik het als jouw sfeervolle feestlocatie. We denken graag met je mee en kunnen alles naar wens regelen, en dat voor een eerlijke prijs!

Binnen of buiten genieten in ieder seizoen

Ons eetcafé in Nijmegen centrum is de perfecte plek voor een lunch, ontbijt of borrel. Of wat dacht je van tapas of authentieke pinchos? Wil je gezellig binnen tafelen of liever buiten genieten met een goed glas wijn of een kop koffie van topkwaliteit? Bij ons vind je altijd de perfecte gelegenheid. Ons eetcafé in Nijmegen centrum bestaat uit twee geschakelde panden. Ons verwarmde terras heeft een flink formaat. Zo vind je dus altijd en leuke tafel, binnen of buiten. Ben je op zoek naar leuke cafés in Nijmegen? Je hoeft niet verder te zoeken. Bij de Blonde Pater voel jij je thuis en word je altijd enthousiast begroet door ons leuke team. Maak kennis met café de Blonde Pater en stap gezellig binnen, of reserveer vandaag nog je tafel!