Contact: +31(0)24 322 96 47|Openingstijden: ma – za 8.30 – 22.00u | zo 9.30 – 22.00u

Koffie Nijmegen

Home » Koffie Nijmegen

Heb je tijdens een middagje shoppen of een studiedag zin in een kop koffie in Nijmegen? Café de Blonde Pater heeft een groot terras bij de oudste winkelstraat van Nederland in de stad Nijmegen. In dit café worden barista's al meer dan 20 jaar vakkundig opgeleid. Het zetten van een uitstekende kop koffie vraagt om een goede kennis van het product, professionaliteit en vakkundigheid. In deze koffiezaak proef je hoe een perfecte kop koffie echt hoort te smaken.

De perfecte kop koffie in Nijmegen

Ga je voor een cappuccino, een espresso of een latte? Houd je van sterk gebrande koffie, of ga je liever voor een wat lichter gebrande boon met een interessant smaakprofiel? De barista's van Café de Blonde Pater weten met hun uitstekende kennis iedere keer weer een perfecte kop koffie voor je neer te zetten. In de ruime koffiezaak vind je de perfecte studieplek of tafel om gezellig met vrienden bij te praten. Wil je een hapje tussendoor eten of lekker borrelen? Ook daarvoor kun je in het ruime café terecht.

Wil je een borrel of bijeenkomst organiseren?

Ben je op zoek naar een uitstekend bereikbare locatie voor een borrel of lunch in het centrum van Nijmegen? Café de Blonde Pater is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Zowel voor een zakelijke borrel als voor een leuke afstudeerborrel kun je bij ons terecht. Bel (024 322 96 4)of mail ons gerust, we denken graag met je mee en zorgen voor de beste koffie van Nijmegen in onze koffiezaak!

Genieten van heerlijke koffie in Nijmegen? Bij Café de Blonde Pater kun je terecht voor een uitgebreid menu, een leuke borrel of een uitstekende lunch tegen een eerlijke prijs. Geef een leuke cadeaubon voor onze koffiezaak weg of kom eens ontbijten! We zijn open vanaf 08.30 uur.

Adres

Houtstraat 62
6511 JP Nijmegen

Contact

info@blondepater.nl
Tel 024 322 96 47

Openingstijden

ma - za 8.30 - 22.00u
zo 9.30 - 22.00u