Skip to main content
Contact: +31(0)24 322 96 47 | Openingstijden: zo 9.30 – 19.00u | ma tm za 8.30 – 19.00u

Feestlocatie Nijmegen

Home » Feestlocatie Nijmegen

Jouw feestlocatie in Nijmegen boek je bij Café de Blonde Pater. Hier kun je vanaf 08.30 uur terecht voor een heerlijk ontbijt, een goede lunch, een gezellige borrel, maar ook voor jouw feest. Wij hebben een zeer uitgebreide menukaart en vervullen graag jouw persoonlijke wensen wat betreft jouw feestje of bijeenkomst. Zo is een café afhuren in Nijmegen bij ons een moeiteloze aangelegenheid. We nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op een leuke tijd.

Van ontbijt tot tapas op onze feestlocatie in Nijmegen


Wil je met jouw gezelschap een goede koffie van onze barista drinken met iets lekkers erbij? Of ga je liever voor een lekkere lunch tegen een eerlijke prijs? Je kunt ook kiezen voor onze authentieke tapas. Leuk om te delen met vrienden of familie! We houden rekening met vegetariërs en speciale wensen in verband met allergieën of een dieet. Ons café in Nijmegen afhuren en laten omtoveren tot feestlocatie, waarbij jouw wensen met betrekking tot dranken en gerechten centraal staan? Wij maken alles voor je mogelijk.

Binnen of buiten genieten in hartje Nijmegen


Café de Blonde Pater bestaat uit twee geschakelde panden in het hart van Nijmegen. Zo combineer je een café afhuren in Nijmegen met bijvoorbeeld een middag shoppen. Ons café is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt in de directe omgeving parkeren. Zit je het liefst gezellig buiten op ons ruime terras? Of kies je voor een gezellige plek binnen? Geef jouw voorkeur aan en wij zorgen ervoor dat jouw tafels voor je klaar staan. Wanneer je ons café in Nijmegen wilt afhuren voor een besloten feestlocatie, zorgen wij er uiteraard ook voor dat alles voor je klaarstaat.

Bel, mail of kom gezellig langs
Wil je jouw feestlocatie in Nijmegen boeken? Of wil je eerst meer weten over het afhuren van ons café in Nijmegen? Je kunt bij ons terecht met al jouw vragen, per telefoon en per e-mail. Mail naar info@blondepater.nl of bel naar 024 322 96 47. Kom gerust een kijkje nemen in ons gezellige café en probeer onze menukaart uit!