Skip to main content
Contact: +31(0)24 322 96 47 | Openingstijden: zo 9.30 – 19.00u | ma tm za 8.30 – 19.00u

Borrelen in Nijmegen

Home » Borrelen Nijmegen

Borrelen in Nijmegen doe je bij de Blonde Pater in het gezellige hart van de stad. De uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de parkeerplaatsen in de omgeving maken het bezoeken van dit gezellige café bovendien eenvoudig. Wil je een zakelijke borrel organiseren? Of het studiejaar gezellig afsluiten met vrienden? Het professionele team van ons café denkt met je mee en verzorgt graag een uitstekende borrel voor jou en je gezelschap.

Borrelen in Nijmegen zoals jij het wilt


Café de Blonde Pater open zijn deuren om 08.30. Uiteraard kun je dan meteen bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt tegen een eerlijke prijs. Heb je liever een goede lunch of een gezellige borrel? Wij regelen het graag voor je. Het café bestaat uit twee ruime panden en we hebben een ruim terras. Zo kun je in ieder seizoen bij ons terecht. Wil je tijdens het borrelen in Nijmegen een hapje eten? Onze zeer uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Natuurlijk ook voor vegetariërs! Bespreek van tevoren gerust je dieetwensen met ons, indien je die hebt.

De perfecte zakelijke borrel


Een zakelijke borrel met een besloten gezelschap? Of vergaderen tijdens een lunch? Wij organiseren het voor je! Neem contact met ons op en vertel ons wat jouw wensen zijn. Jouw tafel staat op tijd klaar en het ontbreekt je tijdens jouw tijd in café de Blonde Pater aan niets! À la carte of een samengesteld arrangement in- of exclusief drankjes, het wordt door ons professionele team uitstekend verzorgd.

Bel of mail en breng een bezoek aan ons café!


Wil je met je vrienden borrelen in Nijmegen, een zakelijke borrel of een feestje organiseren? Café de Blonde Pater biedt de perfecte locatie voor jouw ochtend, middag of avond. Mail naar info@blondepater.nl of bel naar 024 322 96 47 om te reserveren, informatie te vragen en om je